Ups: Bodil Jørgensen glemte sit eget jubilæum

Bodil Jørgensen glemte sit 25 års jubilæum i 2015. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix (Arkivfoto)
Bodil Jørgensen glemte sit 25 års jubilæum i 2015. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

55-årige Bodil Jørgensen er kommet ovenpå efter traktorulykken. Nu afslører hun at hun glemte sit 25 års jubilæum.

Skuespiller Bodil Jørgensen glemte sidste år sit eget 25 års jubilæum. Livet efter den voldsomme traktorulykke i forbindelse med optagelserne til Far til Fire skulle startes på ny. Og her var 2015 et nyt startpunkt for Bodil Jørgensen. Jubilæet gled stilfærdigt ud i glemslen, fortæller Bodil Jørgensen til eb.dk.

Tiden gik bare

– Jeg fik aldrig rigtigt markeret mit 25 års jubilæum sidste år. Tiden gik bare. Det blev ligesom ikke rigtigt til noget. Selv om jeg en aften gik på Rådhuskroen i Århus med min gamle holdkammerat, Bjarne Henriksen og fik biksemad. Bjarne fik stegt flæsk, og det hele blev skyllet ned med nogle forsvarlige snapse – OP Anderson. Eller som Bjarne sagde OP skal NED.

– Men en fejring blev det ikke til. Jeg er nok lige som resten af mit hold fra skuespillerskolen en gammel fliprøv. Jeg glemte det ærlig talt. Men jeg tager revanche i år. 26 år er da også et dejligt jubilæum, siger Bodil Jørgensen til eb.dk.

Ferie i lille bjerghytte

Bodil Jørgensen er aktuel i Tivolis Tam Tam Revy. Den stopper i slutningen af juli. Derefter holder Bodil Jørgensen ferie sammen med sin familie i en lille bjerghytte tæt ved San Remo i Italien.

Powered by Labrador CMS