Unge royale deltager i nyt unikt tv-program

Meghan Markles nevø skal sammen med en tredobbelt baronesse og en høvdingesøn deltage i MTV's nye realityprogram "The Royal World".

Sådan har du aldrig set medlemmer af den royale elite før. Foto: MTV.
Udgivet Opdateret

Millioner af seere over hele verden så med, da den britiske prins Harry i maj blev gift med den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle – og interessen for det royale er enorm.

Den bølge vil MTV nu ride med på. TV-kanalen lancerer nemlig et nyt realityprogram i seks afsnit ved navn “The Royal World”.

Det skriver kanalen i en pressemeddelelse.

En hel sommer

I showet tilbringer ti unge royale en sommer sammen i et hus på landet i Storbritannien og deltager i forskellige prestigefyldte begivenheder.

Blandt deltagerne er blandt andre Meghan Markles nevø, 25-årige Tyler Dooley, som for et halvt år siden kunne kalde sig royal, da hertuginde Meghan gav sit “ja” til prins Harry i St. George’s Chapel i Windsor nær London.

I programmet møder seerne også Adeniyi Obafemi Olopade, der er søn af en nigeriansk høvding, og Jessica Heydel, der er baronesse i tre forskellige lande.

MTV kalder “The Royal World” for et socialt eksperiment, hvor seerne kan få et indblik i de royales ekstravagante livsstil og følge med i, hvordan de klarer skærene uden butler, stuepige og tjenere.

De første to afsnit kan ses på MTV Danmark i aften klokken 21.

Powered by Labrador CMS