Ung royalt par: Se vores smukke land

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia afholder deres ferie hjemme i Sverige.

Udgivet Opdateret

Svenske prins Philip og prinsesse Sofia samt børnene har nu påbegyndt deres ferie. De har, i hvert fald i første omgang, henlagt den til deres idylliske landsted Ökenäs undenfor Trosa i Södermanland. Det skriver Svensk Damtidning.

Det fremgår også af et opslag, prinsesse Sofia har delt på Instagram. Se opslaget længere ned i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

Det er en lille oase, som Carl Philip arvede efter gymnasielæreren Bertil Jonsén, da han gik bort i 2007.

De to var begge frivillige og mødtes i forbindelse med opdateringen og renoveringen af en torpedobåden T46, som tilhører kong Carl Gustaf.  Her blev Bertil Hohnsén så fascineret af prinsens indsats samt interesse for jagt, natur og skibe, at han besluttede at testamentere hele sin formue til ham. Blandt andet Ökenäs.

Parret har siden nænsomt renoveret stedet, som i dag er et yndet sted til afslapning og hygge for familien.

Men opholdet i Södermanland bliver blot et af flere stop under ferien, som kommer til at foregå i Sverige. Det fremgår af førnævnte Instagram-opslag, som også indeholder et løfte samt et herligt foto af parrets to sønner.

“Da mange bliver hjemme i år og vil opleve Sverige på tæt hold, vil vi her på Instagram vise nogle af de skønne pletter, hvor vi vil være denne sommer. Dette er for at vise, at vores smukke land byder på fantastiske muligheder for en sjov, vidunderlig og aktivitetsfyldt ferie herhjemme,” står der i opslaget.

Hvilke steder de har i tankerne, fremgår dog ikke. Det må den kommende tid vise.

Powered by Labrador CMS