Ung Disney-stjerne begår blodigt selvmord

Den 35-årige skuespiller skød sig selv i hovedet.

Udgivet Opdateret

Den tidligere Disney-stjerne Michael Mantenuto er død.

Han er bedst kendt for sin rolle som Jack O’Callahan i Disney-filmen Miracle, er død. Han blev kun 35 år. Det skriver Mirror.

Skuespilleren begik selvmord mandag i en park i den amerikanske stat Washington. Han blev fundet død i sin bil mandag eftermiddag.

Hockey-stjerne i virkeligheden

Ifølge retsmedicineren døde Michael af at skyde sig selv i hovedet. Den tidligere skuespiller havde droppet Hollywood for hæren. Han var en hockey-stjerne på Maine Universitet, inden han fik sit gennembrud i filmen Miracle i 2004. Ifølge Daily Mail var det Michaels hockey evner, der sikrede ham rollen.

Filmen fortæller den sande historie om det amerikanske hockey-holds sejr over Sovjet Unionen i de olympiske lege i 1980. Sovjet Unionen var storfavorit og sejren blev kendt som “miraklet på is”. Efter det vandt USA over Finland og fik derved guldmedaljen.

Michael spillede hockey-spilleren Jack O’Callahan, der skadede sit knæs, men kom tilbage på isen for at slå sovjet og ender med at lave et vigtigt skud, der giver USA et mål.

Efter sit gennembrud i 2004 fik skuespilleren en hovedrolle i filmen Dirtbags i 2006 og bagefter en lille rolle i komedien Surfer, Dude i 2008, hvor Matthew McConaughey spillede hovedrollen.

Forlod Hollywood for hæren

Men den unge skuespiller droppede Hollywood for at blive en del af hæren, hvor han endte i Special Forces. Hans død blev annonceret af Oberst Guillaume Beauperer. Han var kommandør for Michaels Special Forces gruppe.

– De af jer der kender Mike, vil huske ham for hans kærlighed til hans familie og hans forpligtelse overfor hæren, fortalte obersten om Michael ved annonceringen af hans død.

Den 35-årige skuespiller var gift med og har en datter, Ava, og en søn, Leo. Den virkelige O’Callahan som Michael spillede i Miracle hyldede skuespilleren efter hans død ved at sige:

– Meget trist, han var alt for ung til at komme herfra. Jeg kondolerer og sender min kærlighed familien

Powered by Labrador CMS