Umut fortsætter kampen

Kiloene rasler fortsat af Umut, der hver dag traver af sted med sin firbenede ven

Udgivet Opdateret

Umut Sakarya går fortsat all-in i bestræbelsen på at holde den slanke linje.

– Jeg har tabt mig næsten 30 kilo. I sidste uge stoppede jeg med sukker, som jeg spiste meget af om natten. For meget brød og sukker, var det sidste, der irriterede mig, fortæller den 32-årige komiske kok til Kendte.dk ved premieren til filmen Creed III ved Fisketorvet i København onsdag aften.

Vejede 122 kilo

Den tidligere ’Vild med Dans’-deltager bruger også motionen som et vigtigt element i bestræbelserne på at holde vægten nede i forhold de 122 kilo, han vejede for halvandet år siden.

– Jeg tæller skridt, cykler, og har i dag gået 20 kilometer med hunden, og så er det jo ikke noget problem, siger Umut med smil.

Handler om opmærksomhed

– Jeg holder løbende øje med mine vaner. Det handler om opmærksomhed, når man vil ændre livsstil, og det er vigtigt, at der ikke sniger sig noget andet ind, fortsætter han, der også har lagt såvel rygning som alkohol bag sig.

Snorker ikke mere

Vægttabet har også virket afsmittende på nogle skavanker.

– Det føles rigtig dejligt. Jeg snorker ikke mere, og jeg kan binde mine egne sko uden at blive forpustet, og jeg kan cykle lange ture, fortalte tv-kokken, da han var til premiere i december på ’Avatar: The Way of Water’.

Kæresten Johanne Havshøj har været en stor motivation for Umut til at holde fast i den gode livsstil.
Kæresten Johanne Havshøj har været en stor motivation for Umut til at holde fast i den gode livsstil.
Powered by Labrador CMS