Tvillingetvivl: Clooney modsiger sin mor

Den vordende farmor hævder, at Clooneys kone venter en pige og en dreng, men det vil Clooney ikke bekræfte.

Amal og George Clooney bliver forældre senere på året. Foto: Scanpix/Valerie Macon
Udgivet Opdateret

Der er dobbelt op på babylykken hos George Clooney.

Den tidligere ellers så notoriske ungkarl giftede sig i 2014 med menneskerettighedsadvokaten Amal Clooney, og nu kulminerer kærligheden med tvillinger senere på året.

Den vordende farmor, Nina Warren Clooney, har fortalt mediet Radar, at Clooney og svigerdatteren venter en pige og en dreng, men det dementerer den kommende far over for det franske medie Paris Match.

Det skriver Hello! Magazine, der har oversat interviewet.

– Jeg ved ikke, hvor rygterne kommer fra. Vi kender ikke kønnene selv og vil ikke vide dem på forhånd, fastslår den dobbelte oscarvindende filmstjerne.

– Vi er meget, meget glade, men også nervøse, men det er normalt, tilføjer “Syriana”-skuespilleren.

Forbereder tvillingernes ankomst

55-årige George Clooney og 39-årige fru Amal Clooney er allerede ved at forberede tvillingernes ankomst senere på året.

De arbejder begge med problemstillinger i flere af verdens brændpunkter, men udenlandsrejser er fremover slut, fastslår Clooney, der står i spidsen for flere nødhjælpsprojekter.

– Vi har besluttet os for at være langt mere ansvarlige nu for at undgå farer. Jeg vil ikke tage til Sydsudan eller Congo længere, og Amal vil ikke rejse til Irak. Hun vil undgå steder, hvor hun ved, hun ikke er velkommen, siger den vordende far og tilføjer:

– Vi har mulighed for at bo i både Italien, USA og England. Indtil videre bor vi, hvor vores respektive job bringer os hen, men når børnene skal begynde i skole, må vi vælge et sted, lyder det fra Clooney.

Det var Georges Clooneys celebre ven skuespilleren Matt Damon, der bekræftede Amal Clooneys graviditet over for offentligheden i et interview med Entertainment Weekly Canada tidligere i februar.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS