TV2: Derfor skal Jakob danse med Silas

I efterårets omgang af Vild med dans skal to mænd danne par. Det skal de, fordi programmet skal afspejle virkeligheden

Udgivet Opdateret

Det er noget af et chok, at der i efterårets sæson af Vild med dans er et par med to mænd. Det er den professionelle danser Silas Holst og skuespilleren Jakob Fauerby, der skal danse sammen.

Grunden til den nye parkonstellation er meget klar, hvis man spørger TV 2.

Virkeligheden afspejles

Det er første gang i programmets danske historie, at det er to mænd, der danner par i underholdningsprogrammet.

– Vild med dans er hele Danmarks dansegulv, som skal afspejle virkeligheden. Det skal den her parkonstellation være med til, siger Underholdningsredaktør ved TV 2 Thomas Strøbech til Newsbreak.dk.

Et ønske

Der er en helt særlig grund til, at det netop er programmets femtende sæson, der skal rumme et par med to mænd.

– Det var et ønske fra Jakob. Og han har en virkelig fin pointe med det ønske. Han vil gerne vise, at det er naturligt at to mænd omfavner og holder hinanden i hånden, siger Thomas Strøbech.

Pigepar

Med den nye beslutning har TV 2 også åbnet op for muligheden for at danne et par af to kvinder. Underholdningsredaktøren siger, at det sagtens kunne lade sig gøre, hvis den kvindelige nydanser har en historie eller en motivation for netop den konstellation.

Men han fortæller også, at TV 2 sagtens kan få det til at gå op ved, at der kommer en ekstra mandlig professionel danser, så der stadig er seks kvindelige og seks mandlige nydansere.

Et puslespil

Der er indtil videre kun afsløret to andre nydansere. Det er de to sportsstjerner Mikkel Kessler og Michael Maze, der har sagt ja til underholdningsprogrammet.

Og underholdningsredaktøren kan da også afsløre, at hele holdet for efterårets Vild med dans slet ikke er fastsat.

– Det er et puslespil, som ikke er lagt færdigt endnu. Men der er mange, som gerne vil deltage i år, så det er positivt, siger Thomas Strøbech.

Powered by Labrador CMS