Tv-vært afslører: Skifter job

Signe Vadgaard skifter Premier League ud med Superligaen og bliver ny vært på fodboldmagasinet "Onside"

I sommer stod Signe Vadgaard i spidsen for Viaplays EM-dækning i tæt samarbejde med Peter Grønborg, og nu gælder det altså Superligaen og programmet 'Onside', der med sin premiere tilbage i 1999 er Danmarks længstlevende fodboldmagasin.
I sommer stod Signe Vadgaard i spidsen for Viaplays EM-dækning i tæt samarbejde med Peter Grønborg, og nu gælder det altså Superligaen og programmet "Onside", der med sin premiere tilbage i 1999 er Danmarks længstlevende fodboldmagasin.
Udgivet Opdateret

Der bliver ændret på holdopstillingen, når Signe Vadgaard bliver ny frontfigur på superligamagasinet "Onside".

Det oplyser Nordic Entertainment Group i en pressemeddelelse.

Signe Vadgaard skifter således Premier League ud med Superligaen, når hun får debut i Onside-studiet sammen med Kenneth Emil Petersen og Glen Riddersholm den 17. oktober på Sydbank Park, hvor Sønderjyske får besøg af FC København.

Stor drøm

Og den 38-årige værtsprofil kan ikke vente med at komme i gang.

- Superligaen er der, de fleste af os starter vores kærlighedsforhold til fodbold. Nogle af os har været på stadion som helt små piger og drenge og drømt stort: Det der skal være mig en dag, siger Signe Vadgaard i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Det er et kæmpe privilegie at overtage Danmarks længst kørende fodboldmagasin, der gang på gang sætter dagsordenen for dækningen af Superligaen. Og hvor har jeg savnet at være ude på stadion og se fodbold. Jeg glæder mig, lyder det videre fra Signe Vadgaard.

Signe Vadgaard flankeres i dækningen af Superligaen af Viaplays faste Superliga-eksperter bestående af Glen Riddersholm, Stig Tøfting, Per Frimann, Kenneth Emil Petersen, Jesper Thygesen, Ken Ilsø, Poul Hansen og Allan Kuhn, når "Onside" bringer analyser og reaktioner fra alle Superliga-kampene.

Hun får sin værtsdebut på "Onside" den 17. oktober.

Powered by Labrador CMS