TV-baronesse med stor afsløring

Ud over ADHD døjer eks-baronessen også med psykiske problemer såsom angst og tvangstanker

Caroline Flemming er spændt på at mærke virkningen af den ADHD-medicin, hun er begyndt at tage. Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Caroline Flemming er begyndt at tage ADHD-medicin. Det fortæller hun i et opslag på Instagram.

“I dag er en virkelig, virkelig stor dag for mig. Jeg er startet på ADHD-medicin. Og lige nu har jeg det ret mærkeligt,” indleder eksbaronessen opslaget.

Den 45-årige kendis afslørede i februar, at hun er blevet diagnosticeret med lidelsen, og nu får hun altså medicin mod det.

“Jeg havde aldrig troet, at den diagnose, som jeg selv for få år siden bare troede var en etiket, man gav ‘uartige’ børn, en dag skulle blive min egen realitet,” skriver Caroline Flemming videre.

Caroline Flemmings diagnose har blandt andet haft den konsekvens, at hun har svært ved at færdiggøre de ting og projekter, hun giver sig i kast med, selv om hun efter eget udsagn “har haft gang i fem tusind ting på én gang og taler med 400 ord i minuttet.”

Sønnen Nicholas, som eks-baronessen har sammen med ekskæresten Nicklas Bendtner, lider ligesom sin mor af ADHD.

Og faktisk er Caroline Flemming blevet ambassadør for ADHD-foreningen.

Spændt på medicinens virkning

TV-kendissen fortæller også i Instagramopslaget, at hun har kæmpet med psykiske problemer:

“… Jeg hører mærkelige lyde dag og nat, har døjet med angst og tvangstanker, har oplevet flere harmonikastød i min bil. Fordi min opmærksomhed har været afledt af mine mange åbne kanaler.”

Nu er Caroline Fleming spændt på at mærke ADHD-medicinens virkning og få mere ro i tilværelsen.

“Tænk, at med denne medicin kan jeg måske se en hel film uden at rejse mig for at vaske gulv (…) Tænk, hvis et lille knirk kunne lyde som blot et lille knirk og ikke en eksplosion,” skriver hun i opslaget.

På arbejdsfronten arbejder kendissen for tiden på at gøre comeback på tv. For nylig oprettede hun et nyt produktionsselskab, der skal producere hendes kommende tv-projekter, som formentlig først bliver vist i 2022.

Powered by Labrador CMS