TV 2-vært: -Jeg er meget taknemmelig

Go' Aften Live-værten Petra Nagel venter sit og kæresten Asbjørn Munks tredje barn, som kommer til verden om et halvt års tid

Udgivet Opdateret

Den søde ventetid har været knap så sød for TV 2-værten Petra Nagel.

Hun venter sit og kærestens Asbjørn Munks tredje barn, og første trimester var noget af en omgang.

Det fortæller hun på den lilla løber til TV 2's nye awardshow, EchoPrisen, i K.B. Hallen på Frederiksberg torsdag aften.

- Nu er jeg ovre de første tre måneder. Så jeg har ikke lige så meget kvalme og ubehag mere. Det har lagt sig, så nu har jeg det godt, siger hun.

Smørrebrød og appelsiner

Der har dog været to ting, der har kunnet stille kvalmen, mens den var værst. Smørrebrød og appelsiner har været Petra Nagels største cravings.

- Det har jeg spist ekstremt meget af, fortæller hun og bemærker så:

- Det har jeg faktisk ikke gjort de andre gange.

Den lille forstår det ikke

Petra Nagel og Asbjørn Munk har sønnen Pelle på fem år og toårige Rosa, og de har - dagen inden at Petra Nagels følgere på de sociale medier blev indvilget i nyheden - fået at vide, at de skal være henholdsvis storebror igen og storesøster for første gang.

- Den lille forstår det ikke. Men den store var sådan: "Okay - må jeg se din mave? Hvorfor er den ikke større?", fortæller Petra Nagel og griner.

Hun og Asbjørn Munk glæder sig til at udvide familien senere på året.

- Det skulle ikke have været lige nu. Men nu bliver det, siger Petra Nagel med et smil.

- Jeg bliver 39 år. Jeg er meget taknemmelig over, at det overhovedet kan lade sig gøre.

Da Petra Nagel ventede sit første barn med kæresten Asbjørn Munk i 2018, delte hun graviditeten og fødslen med tv-seerne i DR3-programmet 'Petra får en baby'.
Da Petra Nagel ventede sit første barn med kæresten Asbjørn Munk i 2018, delte hun graviditeten og fødslen med tv-seerne i DR3-programmet "Petra får en baby".
Powered by Labrador CMS