TV 2 opruster med nye værter

To erfarne radioværter skal nu til at formidle nyheder på tv. Louise Windfeld-Høeberg og Josefine Kofoed bliver en del af værtsholdet på TV 2 News

Josefine Kofoed kommer fra stillingen som presse- og public affairs-chef hos Norlys. Tidligere har hun også arbejdet med kommunikation og public affairs hos Forsikring og Pension i både Danmark og Bruxelles. Mest kendt er hun som vært på det hedengangne Radio24syv - herunder på 'Reporterne', '55 Minutter' og 'Søndagspolitikken'. Hun har tidligere stillet op til Folketinget for de Konservative. (PR)
Josefine Kofoed kommer fra stillingen som presse- og public affairs-chef hos Norlys. Tidligere har hun også arbejdet med kommunikation og public affairs hos Forsikring og Pension i både Danmark og Bruxelles. Mest kendt er hun som vært på det hedengangne Radio24syv - herunder på "Reporterne", "55 Minutter" og "Søndagspolitikken". Hun har tidligere stillet op til Folketinget for de Konservative. (PR)
Udgivet Opdateret

I det nye år kommer to nye ansigter på skærmen i TV 2 News-studiet.

Louise Windfeld-Høeberg og Josefine Kofoed bliver en del af værtsholdet på nyhedskanalen.

Det annoncerer TV 2 i en pressemeddelelse.

Er allerede ansat

52-årige Louise Windfeld-Høeberg er allerede ansat på TV 2 - på kanalens udlandsredaktion.

Hun har tidligere værtserfaring fra DR-radioprogrammer som "Orientering" og "Afrikanske stemmer" og fra flere magasinudsendelser på det hedengangne Radio24syv.

Louise Windfeld-Høeberg har tidligereværet udstationeret i Zimbabwe, Zambia og Nepal og arbejdet som korrespondent for Weekendavisen og TV 2. (Privatfoto).
Louise Windfeld-Høeberg har tidligereværet udstationeret i Zimbabwe, Zambia og Nepal og arbejdet som korrespondent for Weekendavisen og TV 2. (Privatfoto).

35-årige Josefine Kofoed har en kandidat i statskundskab. Hun kan nu for første gang i karrieren skrive TV 2 på sit cv.

Hun kommer fra en stilling som presse- og public affairs-chef hos virksomheden Norlys.

Fortid på Radio24syv

Ligesom sin nye kollega har hun en fortid på Radio24syv.

- Louise Windfeld-Høeberg og Josefine Kofoed er to forskellige værtsprofiler. Men de har det til fælles, at de er særdeles stærke værter og dygtige journalister med stor indsigt i danske og internationale samfundsforhold.

- Det er netop den type medarbejdere, vi allerhelst vil ansætte på TV 2 News, siger chefredaktør Ask Rostrup i pressemeddelelsen.

Louise Windfeld-Høeberg har første arbejdsdag på sit nye job den 1. januar, mens Josefine Kofoed tjekker ind på redaktionen måneden efter.

Powered by Labrador CMS