Trist Anna Due: Nu er Molly død

Anna Due har taget afsked med sin hund, Molly. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Anna Due måtte onsdag tage afsked med sin hund, Molly, som blev 13 år gammel

Familien vidste godt, at det gik ned ad bakke med hunden Molly. Onsdag tog Anna Due så afsked med sin barndoms bedste ven på afstand. Hun havde nemlig på forhånd besluttet, at hun ikke ville være med, når Molly blev aflivet.

Jeg valgte ikke at tage med, da jeg simpelthen ikke ville kunne klare at se hende “forsvinde”. Min mor var med og min tvillingebror, så hun havde sine nærmeste med sig. Jeg har ikke fortrudt at jeg ikke tog med, og det kommer jeg aldrig til! skriver hun på sin blog.

Har grædt meget

Det gjorde dog ikke dagen mindre trist, og nu frygter Anna Due lidt at komme hjem til Thisted – uden at blive modtaget af den glade hund.

Jeg tager til thisted på Tirsdag, sammen med Villian, og der begynder jeg 100% at stortude. Jeg har grædt, meget endda, men jeg tror først det hele sådan rigtig går op for mig når jeg kommer hjem til mine forældre. Molly tager altid imod os, med hendes kæmpe smil og lovrende hale – og det kommer jeg ikke hjem til mere.

Molly var Annas hund – hun fik hende i 11-års fødselsdagsgave og har både haft hende med til udstillinger og ude at rasle.

Jeg savner hende allerede.

Powered by Labrador CMS