Tredje album på vej

- Alle de gange i mit liv, hvor jeg har taget en beslutning ud fra min mavefornemmelse, så har den været rigtig, lyder det fra popstjernen Drew Sycamore

Udgivet Opdateret

Hvornår har du sidst truffet en beslutning uden at have kalkuleret med alt fra forbehold til snusfornuft, men hvor du slet og ret har fulgt din intuition?

Den vejviser følger den danske-walisiske popkomet Drew Sycamore nu mere end nogensinde før. Det har kulmineret i hendes nye nummer, "Electric Motion", der udkommer fredag den 24. juni.

- I vores kultur og samfund generelt er der en tendens til, at vi skal komme med et rationelt svar på alting. Det er ikke godt nok at sige: "Jeg føler nede i maven, at det her er det rigtige at gøre". Men det er jeg uenig i, siger Drew Sycamore.

Tættere på autenticiteten

Hun fortæller  også, at hun vitterligt tror, at hvis vi lytter til vores mavefornemmelse, så kommer vi tættere på autenticiteten. Og autenticiteten er det vigtigste, vi kan opnå. 

- Jeg synes, vi skal tage intuitionen alvorligt, i stedet for at sige at det er noget værre hokuspokus, siger hun.

Den først single

"Electric Motion" bliver den første single på Drew Sycamores kommende album, "Masculina", der udkommer i 2023.

Drew Sycamore er ved at lægge sidste hånd på sit tredje album, 'Masculina', der udkommer næste år. (PR-foto).
Drew Sycamore er ved at lægge sidste hånd på sit tredje album, "Masculina", der udkommer næste år. (PR-foto).

- Hele aspektet mellem maskulint og feminint er noget, jeg har arbejdet rigtigt meget med. Maskulint og feminint bliver tit tildelt køn, og det er jeg ikke enig i, så det vil jeg gerne redefinere, siger Drew Sycamore.

- Så jeg har virkelig udforsket den kvindelige intuition, og hvad det vil sige at være den kvinde, jeg er.

Følger op på megahit

"Masculina" følger op på Drew Sycamores andet album, det selvbetitlede "Sycamore", som har smadret hitlisterne og streamingtjenesterne og indbragt den dansk-walisiske sangerinde et hav af priser for sine megahits "45 Fahrenheit Girl" og "Wanna Be Dancing".

- "Electric Motion" er et sammenkog af den rejse, jeg er på, hvor jeg hver dag prøver at mærke efter i stedet for at tænke mig til et svar - ud af hovedet og ned i maven, forklarer hun og tilføjer:

- Alle de gange i mit liv, hvor jeg har taget en beslutning ud fra min mavefornemmelse, så har den været rigtig. Jeg tror faktisk, der er mange ting at hente der. Også i forhold til de store spørgsmål og svære valg i livet - hvad er jeg her for? Hvad er mit kald?

Det var nøjagtig sådan, at "Electric Motion" kom til verden en sommerdag i studiet.

Helt ekset

At slippe alle forventninger og forudindtagelser og gå med intuitionen, som var en poppet, dansabel lyd med et direkte budskab: Jeg ved, hvad jeg vil.

- Det er en sang, der på en eller anden måde godt kan afkodes til at være sanselig og sensuel. Ikke fordi jeg har en specifik oplevelse, men mere en specifik følelse af at være helt ekset og draget mod en, siger Drew Sycamore og fortsætter:

- Du kan ikke tænke dig til kærlighed. Den skal føles, og det er en af de stærkeste følelser i verden. Den er nærmest helt elektrisk. Man kan mærke det i kroppen, og man kan næsten ikke sove, fordi det vibrerer på en helt sindssyg måde.

- Det er nærmest, som at tyngdekraften har besluttet sig for at koncentrere sig om dig og flytte dig. Og alt, hvad du gør, er i den retning, siger hun.

Sparker sommerturné i gang

"Electric Motion" er åbningsnummeret, som sparker Drew Sycamores igangværende sommerturné i gang, og som bringer hende rundt i det ganske danske land.

Onsdag den 29. juni venter karrierens hidtil største koncert.

Drew Sycamore har fået det ærefulde hverv at åbne Roskilde Festivals Orange Scene.

- Jeg prøver virkelig at tage det oppefra og ned. Det er jo en koncert, og det ved jeg godt, hvordan man gør. Men det bliver helt sikkert utroligt fedt og dejligt og et øjeblik, jeg altid vil huske, siger hun.

Powered by Labrador CMS