Tour de France vinder anholdt for overfald på prostitueret

Det er anden gang på en uge, den tidligere cykelstjerne er blevet anholdt.

Udgivet Opdateret

Tidligere Tour de France vinder Jan Ullrich er blevet anholdt for at have overfaldt en prostitueret i Frankfurt. Det skriver BBC.

– Han er i politiets varetægt, fortæller en talsperson fra politiet til nyhedsbureauet AFP, og tilføjer at tyskeren var påvirket af alkohol og stoffer.

Hændelsen skete på et luksushotel. Politiet fortæller, at Ullrich skændtes med en prostitueret og senere overfaldt hende.

Anholdt to gange på en uge

Det er anden gang på en uge, at Ullrich er blevet anholdt.

Sidste fredag blev han også anholdt i Mallorca efter flere gange at have hoppet over en nabos hegn og truet ham. Den tidligere cyklist påstår, at han bare ville tale med naboen.

Det er siden kommet frem, at naboen er den kendte skuespiller og instruktør Til Schweiger, der spillede med i Quentin Tarrantino’s film Inglourious Basterds.

Schweiger fortalte den lokale presse, at han ikke lægger sag an mod hans tidligere gode ven, men at han havde fået et polititilhold.

“Meget fortvivlet”

I et nyligt interview med et tysk blad fortæller Ullrich, at han har været “meget fortvivlet”, siden han blev separeret fra sin hustru. Han fortalte også, at han var i behandling for sine problemer med stoffer og alkohol.

Den 44-årige cyklist vandt det prestigefyldte cykelløb Tour de France i 1997, og er den eneste tysker der har vundet løbet.

I 2013 indrømmede han at have taget doping og blev bandlyst fra cykelsporten i to år.

Powered by Labrador CMS