Tori Spelling kommer tilbage til Danmark

Tori Spelling har tilsyneladende slet ikke fået nok af Danmark. Hun kommer med, når Elle uddeler Style Awards.

Tori Spelling kommer endnu en gang til Danmark. Foto: Wikipedia
Udgivet Opdateret

Tirsdag aften er Tori Spelling igen i Danmark. Den tidligere Beverly Hills-stjerne er med, når der afholdes Elle Style Awards i DR Koncerthuset.

Peter Falktoft er vært, og der bliver uddelt hele 16 priser, der vil være tre modeshows, og så vil to (endnu ukendte) danske sangerinder optræde.

Udover at Tori Spelling er gæst ved showet, vides det ikke, hvilken rolle hun har.

Blandt de nominerede er både modeller, makeup-artister og stylister – og så er de tre nominerede til årets mand: Christopher, Lars Mikkelsen og Claus Meyer. De nominerede til årets stilikon er Gun-Britt Zeller, Julie Fagerholt og Pernille Teisbæk.

Tori Spelling som Zulu-darling

Sidst, Tori Spelling var i Danmark, uddelte hun prisen for årets tv-serie ved Zulu Awards, hvor det var Sjit Happens, der løb med prisen.

Ved den lejlighed havde hun taget hele familien med – sin mand Dean McDermott og deres fire børn: Liam på ni, Stella på syv, Hattie på fem og Finn på tre år.

– Vi elsker Danmark. Her er så smukt. Alle er så søde, så jeg har sagt, at jeg gerne vil flytte hertil. Maden er fantastisk, og alle virker bare så glade her, sagde hun dengang til TV 2, og røbede over for BT, at familien planlagde en tur i Tivoli.

– Her er virkelig flot. Jeg kan især godt lide arkitekturen. Jeg tror, det er sandt, at danskerne er verdens lykkeligste. Alle, vi har mødt, er simpelthen så søde og smilende. Jeg mener det. Jeg har aldrig mødt nogen, der har været mere flinke, sagde hun til avisen.

Powered by Labrador CMS