Tøffe ramt af kræft

Stig Tøfting er blevet opereret for hudkræft

Udgivet Opdateret

Den tidligere fodboldspiller og nuværende ekspertkommentator, Stig Tøfting, er ramt af kræft.

Det bekræfter han over for blandt andre Ekstra Bladet.

Det er hudkræft, den tidligere fodboldstjerne er ramt af.

Og han har været under kniven i forbindelse med sygdommen.

Sår under øjet

Sidste lørdag stillede han op til det velgørende fodboldstævne Unicef Cup.

Her stiller kendte hvert år op og indspiller penge til det gode formål.

Tøfting var i fin form men havde et par operationssting under det ene øje.

- Har det fint

Sidste mandag blev jeg opereret for noget hudkræft under øjet. Det skulle bare fjernes. Jeg har det fint og skal bare huske solcremen, siger Stig Tøfting til Ekstra Bladet.

STIG TØFTING

Stig Tøfting (født 14. august 1969 i Aarhus) er en tidligere dansk professionel fodboldspiller og tidligere assistenttræner i Randers FC og AGF.

Tøfting begyndte sin karriere som professionel fodboldspiller hos AGF i 1989 og er til trods for kontrakter med en lang række udenlandske klubber bl.a. Hamburger SV, MSV Duisburg og Bolton Wanderers først og fremmest kendt for sin tilknytning til AGF ad flere omgange. 

Han debuterede som landsholdsspiller den 30. januar 1993 i en venskabskamp mod USA og nåede at spille 41 landskampe herunder to EM- og to VM-slutrunder, inden han sluttede sin aktive karriere som 38-årig i 2007 som den hidtil ældste markspiller i den bedste danske række.

Hans karriere har også bragt ham forbi OB og senest Randers FC, hvor han også har fungeret som assistenttræner. Som spiller var Tøfting en typisk defensiv midtbanespiller med kraftfulde tacklinger, hvilket foruden kælenavnet "Tøffe" også gav ham tilnavnet »Plæneklipperen«.

Tøfting har desuden været en kontroversiel person både på og udenfor banen – bl.a. i forbindelse med flere voldsepisoder, der også har kostet ham en fængselsstraf. I 2005 udgav han selvbiografien »No Regrets« på People's Press, som er skrevet i samarbejde med journalisten Lars Steen Pedersen. I Danmark har bogen solgt over 90.000 eksemplarer.

Stig Tøfting har siden 2009 været ansat på CANAL9 som fodboldkommentator og ekspert, men det sluttede i sommeren 2015 eftersom SBS Discovery ikke ville bruge ham i deres nye setup af ALKA Superligaen.

Konkurrenten fra TV3 SPORT valgte at hente Stig ind som fodboldkommentator eftersom han var ledig på markedet.

Kilde: Wikipedia

I Unicef Cup spillede Tøfting på samme hold som Thomas Gravesen og skulle blandt andet op mod krigskorrespondenten Rasmus Tantholdt. 

- Jeg skal bare huske solcremen, siger Stig Tøfting efter kræftoperationen.
- Jeg skal bare huske solcremen, siger Stig Tøfting efter kræftoperationen.
Powered by Labrador CMS