Supermodel har født

Nyheden kommer fra hende selv

29-årige Emily Ratajkowski har født. Foto: Scanpix/Danny Moloshok
Udgivet Opdateret

Supermodellen Emily Ratajkowski har født en søn. Det skriver USA Today, der refererer til opslag på Instagram fra Emily Ratajkowski selv.

Barnet, Sylvester Apollo Bear, blev født den 8. marts 2021.

– Den mest surealistiske, smukke og kærlighedsfulde morgen i mit liv, skriver Emily Ratajkowski selv om fødslen, ifølge USA Today.

Emily Ratajkowski har fået barnet med Sebastian Bear-McClard. De to blev gift i februar 2018.

Fik folk til at le

Da Emily Ratajkowski skrev til Vogue om graviditeten tilbage i oktober 2020, gjorde den kommende mor det klart, at det for hende, og hendes mand, var ligegyldigt, om de fik en dreng eller en pige.

Emily Ratajkowski skrev i den forbindelse, at hun og Sebastian Bear-McClard gav samme svar igen og igen, når de blev spurgt ind til barnets køn; at det ville barnet selv fortælle dem på sin 18-års fødselsdag.

– Det griner alle af. Men der er et gran af sandhed over vores svar. Vi har ingen idé om hvem, rettere end hvad, der vokser inde i min mave, skrev Emily Ratajkowski.

Model og skuespillerinde

Emily Ratajkowski er 29 år gammel. Foruden karrieren som model har hun også haft roller i flere film og tv-serier, og hun blev verdenskendt for sin optræden i musikvideoen til Robin Thicke-sangen Blurred Lines.

Hun har haft en rolle i tv-serien iCarly, og i 2014 havde hun en mindre rolle i David Fincher-thrilleren Gone Girl, hvor hun spillede over for Ben Affleck.

Powered by Labrador CMS