Strålende Anne Linnet skal giftes med 26-årig kæreste

64-årige Anne Linnet skal nu giftes med sin 38 år yngre kæreste, Kathrine Kjær, afslører Weekendavisen

Anne Linnet blev skilt for fire år siden. Nu hedder den nye kærlighed Kathrine. Foto: Sara Gangsted/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Den 64-årige sangdronning Anne Linnet har nok at smile af for tiden – for ikke nok med, at hun kunne indkassere over to millioner kroner sidste år, så har hun nu scoret sig en endnu større gevinst.

Weekendavisen kan nemlig fortælle, at Linnet og kæresten, 26-årige Kathrine Kjær, skal giftes – et år efter de mødte hinanden.

– Det føles, som om vi har kendt hinanden meget længere. Det er svært at snakke om den slags uden at forfalde til klicheer, men vi supplerer hinanden på den mest utrolige facon. På den der måde, hvor man kan tillade sig at være dårlig til noget, for det har den anden bare fod på. Vi blev forlovet under en ferie på Maldiverne, og til næste år skal vi giftes. Hun er ekstraordinært fantastisk, siger Anne Linnet til Weekendavisen.

Kærlighedens farer

Det snarlige ægteskab med Kathrine Kjær bliver Anne Linnets tredje. Fra 1974 til 1985 var hun gift med jazzsaxofonisten Holger Lauemann og fra 2010 til 2013 var hun gift med den 34 år yngre Tessa Franck. Men alting kan gå itu, og Linnet er nu klar til endnu et ægteskab.

Anne Linnet har i alt syv børn – hvoraf de to er et rumænsk søskendepar, som hun adopterede i 2006. Mest kendt er nok sønnen Alexander, som hun fik med Mads Buhl Nielsen. Han kendes nemlig også under navnet Xander.

Powered by Labrador CMS