Stig Elling ramt af depression: Søger orlov

Stig Elling har nu søgt om tre måneders orlov fra sit politiske arbejde i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg, så han kan blive rask.

Stig Elling søger orlov fra politik på grund af depression. Foto: Simon Skipper/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Den kendte rejsekonge og konservative medlem af Frederiksbergs Kommunalbestyrelse, Stig Elling, har søgt om tre måneders orlov fra sit politiske hverv.

Det skriver TV 2 Lorry.

Ramt af depression

Det sker efter, at han i længere tid har haft en depression.

– Jeg har haft for travlt og haft for mange jern i ilden. Jeg har måske været for lidt for hurtig til at tro, jeg kunne være med fra starten af. Men det kunne jeg ikke, og det er kommet lidt bag på mig, siger Stig Elling til TV 2 Lorry.

Han fortæller, at han i øjeblikket er i behandling for sin depression, og at han også tidligere har kæmpet med sygdommen.

Fortsætter hos Bravo Tours

På trods af sin depression vil Stig Elling fortsat varetage sin stilling som ambassadør hos rejsearrangøren Bravo Tours.

– Jeg har været nødt til at vælge, og mit arbejde i rejsebranchen er det væsentligste for mig, da jeg har været i branchen hele mit liv. Det har jeg ikke i kommunalpolitik, selvom jeg har dyb respekt for vores kommunalbestyrelse.

– Men det er klart, at hvis jeg kan komme tilbage noget hurtigere, så å vil jeg forsøge det. Men indtil videre er det tre måneder, siger Stig Elling til TV 2 Lorry.

Stig Elling blev ved kommunalvalget den 21. november sidste år genvalgt til kommunalbestyrelsen på Frederiksberg for De Konservative. Han fik 449 personlige stemmer ved valget.

– Jeg synes, jeg havde et godt valg, og jeg interesserer mig meget for Frederiksberg og vil gerne gøre endnu mere for borgerne. Derfor føler mig også sikker på, at jeg nok skal vende tilbage, siger Stig Elling, der i kraft af sine 70 år og to tidligere valgperioder er en af de mere erfarne politiske kræfter på Frederiksberg.

Kilde: TV 2 Lorry.

Powered by Labrador CMS