Staten snupper Bendtners Porsche

Farvel til bilen - og 40.000 kroner

Nicklas Bendtners Porsche er konfiskeret.
Nicklas Bendtners Porsche er konfiskeret.
Udgivet Opdateret

Den tidligere landsholdsspiller Nicklas Bendtner må sige farvel til sin Porsche. Den konfiskeres torsdag af Københavns Byret i en sag om trafikforseelser.

Nicklas Bendtner var tiltalt for i alt syv færdselsovertrædelser. Det fremgår af anklageskriftet, som B.T. har fået aktindsigt i.

Fem af de syv forhold er omkring kørsel uden kørekort, mens de resterende to forhold vedrører hastighedsovertrædelser.

Desuden idømmes den 33-årige fodboldspiller en bøde på 40.000 kroner, oplyses det i retten.

I sagen var Bendtner tiltalt for flere gange at have kørt uden gyldigt kørekort. Han er tidligere blevet frakendt førerretten i Danmark i tre år.

I et retsmøde i sidste uge forklarede han, at han af sin advokat havde fået at vide, at han lovligt kunne køre igen på sit britiske kørekort.

Porsche til to millioner

I et af tilfældene drønede Nicklas Bendtner afsted på Helsingørmotorvejen med en fart på hele 157 kilometer i timen, selvom grænsen her var 110.

Normalt giver sådan en hastighedsovertrædelse et klip i kørekortet, men problemet er, at Bendtner ifølge politiet havde mistet førerretten til sin bil og ikke havde generhvervet kørekortet.

Anklagemyndigheden krævede bødestraf, og ville derudover konfiskere fodboldspillerens milliondyre bil – en Porsche Taycan Turbo S til omkring to millioner danske kroner.

Den blev beslaglagt i februar. 

Nu er den altså konfiskeret.

Luksusbilen har 625 hestekræfter og en tophastighed på 260 kilometer i timen.

Flere domme

I november 2018 blev han idømt en fængselsdom på 50 dage for vold mod en taxachauffør, som han afsonede med fodlænke.

Og så fik Bendtner tilbage i 2013 frakendt sit kørekort i tre år samt en bøde på 842.000 kroner for at have kørt spirituskørsel.

Powered by Labrador CMS