Sprængt blindtarm aflyser kærlighedsferie

En sprængt blindtarm endte med at stå i vejen for sportsvært Daniel Svensson og kærestens planlagte ferie til Italiens hovedstad, Rom

Udgivet Opdateret

En sprængt blindtarm har spændt ben for TV 2-vært Daniel Svensson og kærestens kærlighedsferie til Rom.

I stedet måtte den tidligere håndboldspiller haste på hospitalet, hvor kirurger har haft ham på operationsbordet.

Det skriver Daniel Svensson på Instagram.

- Jeg skulle have været med Caroline i Rom, men i stedet sprak blindtarmen, og nu skal den så ud. Tarveligt bytte, men det er livet, skriver han til et billede, der viser ham liggende i en hospitalsseng på Bispebjerg Hospital.

Kort tid efter var operationen, hvor kirurger fjernede både blindtarm og lavede en udrensning af bughulen, så veloverstået, at Daniel Svensson kunne posere oprejst i sit hvide hospitalstøj.

TV 2-værten skriver, at han ser frem til at komme hjem til kæresten, selv om det ikke bliver lige med det første.

- Jeg kommer dog først hjem efter lidt dages indlæggelse, antibiotika ad libitum og et fald i mit infektionstal, skriver han og tilføjer, at han har det fint.

Den tidligere håndboldspiller og nuværende TV 2-vært Daniel Svensson måtte aflyse den planlagte ferie til Italien med kæresten, da han måtte indlægges og opereres. (Arkivfoto).
Den tidligere håndboldspiller og nuværende TV 2-vært Daniel Svensson måtte aflyse den planlagte ferie til Italien med kæresten, da han måtte indlægges og opereres. (Arkivfoto).

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at den 40-årige TV 2-vært og tidligere håndboldspiller har været i kontakt med sundhedsvæsenet.

Daniel Svensson blev nemlig ramt af lymfekræft i 2012 og igen i 2016. En sygdom, han er blevet erklæret rask for igen.

Powered by Labrador CMS