Sportsstjerne taler ud om mordmistænkt bror

OL-gymnasten Simone Biles kommenterer første gang på politiets mistanke om, at han har dræbt tre personer nytårsaften.

Den olympiske guldmedaljevinder Simone Biles udtaler sig for første gang om, at hendes bror Tevin Biles-Thomas er anklaget for at have dræbt tre unge mænd. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Den olympiske guldmedaljevinder Simone Biles udtaler sig for første gang om, at hendes bror Tevin Biles-Thomas er anklaget for at have dræbt tre unge mænd. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

I december 2018 mødte en gruppe op ved en fest, som de ikke var inviteret til. Det udviklede sig hurtigt til et skænderi, hvorefter der blev affyret skud. Tre unge mænd døde.

I længere tid har amerikansk politi efterforsket sagen, og ifølge deres efterforskning så var det 24-årige Tevin Biles-Thomas, der havde fingeren på aftrækkeren.

Tvin Biles-Thomas er bror til den succesfulde OL-gymnast Simone Biles, som for første gang har kommenteret på sagen, siden det kom frem, at der var tale om hendes bror. Det skriver CBS News.

Hårdt at bearbejde

Den 22-årige Simone Biles udtalte mandag, at hun har svært ved at bearbejde, at hendes bror er anklaget for mord.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Hun forklarer derudover på Twitter, at hun ønsker at sende en oprigtig kondolence til de efterladte, der har mistet i forbindelse med skyderiet, der foregik nytårsaften.

– Der er intet, jeg kan sige, der kan hele andres sorg, men jeg vil gerne udtrykke min dybeste kondolence til alle, der har været ramt af denne forfærdelige tragedie, skriver Simone Biles.

Privat smerte

Desuden opfordrer hun alle til at opføre sig diskret og medfølende omkring, hvad der er sket for deres familie.

Hun forklarer, at hun og hendes familie også er i sorg, og de har brug for at tage hånd om den privat.

Levede hver for sig

Tevin Biles-Thomas anholdt på Fort Stewart, der er en amerikansk militærbase. Han var angiveligt på aktiv kontrakt i militæret.

Simone Biles og broren Tevin Biles-Thomas er vokset op med en hård opvækst. Deres mor var alkohol- og stofmisbruger, og hun røg ind og ud af fængsler, da de var helt små.

Som seks-årig blev Simone Biles adopteret af sine bedsteforældre, som siden har sørget for hende. Hendes bror blev også adopteret af et familiemedlem.

Powered by Labrador CMS