Sportsstjerne jubler over nyt job

Lasse Svan kan trække på sin erfaring som topatlet i jobbet

Udgivet Opdateret

Nu skifter den tidligere landsholdsspiller Lasse Svan håndbold ud med E-sport. 

Håndboldlegenden, som har vundet alle de store mesterskaber , skal nemlig være mentaltræner for det danske Counter-Strike-hold Herotic, meddeler holdet i en pressemeddelelse.

Lasse Svan fortæller til TV 2 Sport, at det var en nærliggende vej at gå. 

- Det er altid noget, jeg har gået op i. Jeg har altid gået op i, at folk omkring mig har det godt. Så det var nærliggende for mig, at det var den vej, jeg skulle gå efter håndbolden. Og jeg er vild med det. Jeg synes, det er fedt at arbejde med, udvikle og hjælpe mennesker, lyder det. 

Vil tage skridtet mod toppen

Ved siden af tilværelsen som topatlet har Lasse Svan taget en uddannelse som mentaltræner og og arbejdet med mentaltræning.

- Vi er begejstrede for at kunne præsentere Lasse Svan som vores nye mentaltræner for vores Counter-Strike-hold, skriver Heroic i pressemeddelelsen. 

Målet er, at håndboldlegenden skal bruge sin erfaring og viden til at hjælpe holdet med at nå til tops og vinde store turneringer. 

- Med Lasse får Heroic en sand mester med erfaring fra de største scener i professionel sport. Hans CV som atlet, hvor han har vundet alt, samt otte år som mentaltræner bliver afgørende for, at vi kan tage det næste skridt, lyder det fra holdet.

Håndboldlegenden Lasse Svan skal hjælpe Counter-Strike-holdet Herotic med at lå til tops.
Håndboldlegenden Lasse Svan skal hjælpe Counter-Strike-holdet Herotic med at lå til tops.
Powered by Labrador CMS