Spelling fejrede kærligheden i København

"Beverly Hills"-stjernen fejrede 10 års bryllupsdag i den danske hovedstad lørdag aften.

Newspaq
Udgivet Opdateret

Tredje gang er lykkens gang for Tori Spelling og Dean McDermott.

Den 42-årige legendariske “Beverly Hills 90210”-stjerne giftede sig første gang med den 49-årige skuespiller på Fiji i 2006, i 2010 fornyede de deres ægteskab i Los Angeles og nu tager de så endnu en tur til alters.

Frieriet skete for nylig i byernes by, Paris, hvor McDermott pludselig friede til sin Spelling foran parrets fire børn, Liam på ni, syvårige Stella, fireårige Hattie og lille Finn på tre år.

Bryllupsdagen 7. maj valgte skuespillerparret så at fejre i Danmark, hvor deres europæiske tur startede. Spelling skulle overrække en pris for bedste tv-serie til årets Zulu Awards tilbage i april og medbragte hele familien, som siden har ferieret i Europa.

– Glædelig 10 års bryllupsdag til mit livs kærlighed. Jeg kan ikke vente med at blive gift med dig igen, skriver Spelling til et Instagram-billede fra København, hvor de kigger hinanden dybt i øjnene.

Kærligheden sejrede

For to år siden afslørede flere medier, at McDermott havde været Spelling utro, og parrets hårde kamp for at genvinde tilliden blev dokumenteret i realityshowet “True Tori”. Kærligheden sejrede, og parret er mere forelskede end nogensinde før, jubler Spelling på Instagram.

– Fejrer 10 år, et årti, en æra og en ny begyndelse med min sande kærlighed, skriver hun til et kyssebillede af parret under hashtagget “kærligheden vinder”.

Parret fejrede bryllupsdagen og forlovelsesfesten på Remees eksklusive, nyåbnede natklub Arch og havde fået fløjet venner og bekendte til Danmark.

Se billederne her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS