Smid kludene på landsdækkende TV

TV2 Zulu søger nye deltagere til sæson to med "Date Mig Nøgen"

TV2 Zulu og produktionsselskabet Strong Productions deltager til sæson to af programmet “Date Mig Nøgen”. Foto: Søren Kirkegaard/ Strong/ TV 2.
TV2 Zulu og produktionsselskabet Strong Productions deltager til sæson to af programmet “Date Mig Nøgen”. Foto: Søren Kirkegaard/ Strong/ TV 2.
Udgivet Opdateret

Er du single, vild med at date, og har du ingen problemer med at stille splitterragende nøgen op på landsdækkende tv, så er et tilbud fra TV2 Zulu måske lige det, du har ventet på. Lige nu søger kanalen og produktionsselskabet Strong Productions nemlig nye deltagere til programmet “Date Mig Nøgen”, der har Ibi Makienok, og hvor vinderpræmien er en date.

Det for nogle grænseoverskridende datingprogram, der er et kæmpe hit i såvel Tyskland som England, er først lige nået tv-skærmene herhjemme, og det er sket med kæmpe succes. Allerede i det første afsnit satte TV2 Zulu seerrekord med flere end 200.000 seere. Derfor er det besluttet, at der også skal rulle en sæson nummer to over skærmene, skriver Dagens.dk.

Kun et enkelt krav

Programmet leder derfor efter kvinder og mænd fra hele landet og i alle former og størrelser.

– Det eneste krav er, at du er fyldt 18 år. Så er du træt af den filterfulde og polerede virkelighed, der påvirker dating-livet, og vil du i stedet være med til at gå forrest, og vise et ærligt og naturligt billede af dig selv? Så er det dig, vi leder efter, fremgår det af Strong Productions opfordring til at ansøge om at komme med på vognen.

OM "Date Mig Nøgen"

Flere end 200.000 så med, da programmet blev vist første gang i Danmark. Det var TV2 Zulu seerrekord.

I programmet står fem nøgne personer på hver deres podie, og en sjette deltager skal forsøge at finde sin perfekte date i takt med, at han eller hun i hver runde får afsløret mere af de nøgne kroppe.

Første afsløring er underlivet.

Der fravælges en person i hver runde, og når der kun er to tilbage, skal personen, der gerne vil på, date selv af med tøjet. Først herefter kan han eller hun beslutte sig for, hvem der skal med på date.

 

 

 

null

Du kan ansøge om og se betingelserne for deltagelse på strongproductions.teamtailor.com.

 

Powered by Labrador CMS