Skal se eks'en i julen

Remee og Mathilde Gøhler gik fra hinanden i sommer, men de skal ses i højtiden, fortæller han

Udgivet Opdateret

Remee og Mathilde nåede at være sammen i knap otte år og få to børn, inden de i juni på Instagram meddelte, at de er flyttet fra hinanden.

Den 30-årige supermodel beskrev, at parret gik fra hinanden i fred og fordragelighed, og det ser også sådan ud, for til jul planlægger de at skulle være sammen igen.

Det afslørede den 48-årige musikproducer og tidligere ’X Factor’-dommer til Kendte.dk ved premieren på ’Avatar’ torsdag aften i Imperial Bio.

– Vi skal være sammen i julen. Hvordan det lige bliver, må vi se, men vi skal være sammen, sagde Remee, der understregede, at han har en samværsordning med børnene, og at det går godt på den front.

Flere inde over

Men han er åbenbart hurtigt kommet videre oven på skilsmissen for et halvt år siden.

Der er flere veninder inde i billedet.

– Sidste gang jeg var single, var den gang Facebook blev opfundet, sagde han med et glimt i øjet.

Ny udfordring

Remee har i øvrigt fået en ny opgave. Ikke siden MGP i 2003 har han været tv-vært, men et stort østeuropæisk program, ’Virtuoso’ med fokus på klassisk musik stod og manglede en ny vært til deres format med optagelser i Budapest.

– Det blev en grænseoverskridende oplevelse. Jeg skulle udtale navne på sprog, jeg aldrig har talt før, men jeg kom igennem det, og det endte med at blive ret godt klippet sammen, fortæller han, der forventer, at programmet også kommer til Danmark på et tidspunkt.

Remee blev skilt for et halvt år siden, men han er ikke single.
Remee blev skilt for et halvt år siden, men han er ikke single.
Powered by Labrador CMS