Single igen: Anna Due færdig med M

Anna Due er single igen, efter hendes sygdom gør det for svært at være i et parforhold. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Anna Due er single igen, efter hun har “skubbet M til side” på grund af sin sygdom, der er blusset op igen.

Anna Due er single igen, efter hun har gjort det forbi med den M, hun har skrevet om på sin blog.

Hun skriver blandt andet, at han “fortjener bedre”:

Han fortjener en som kan gengælde hans følelser 100% og det kunne jeg bare ikke, desværre.

Ifølge Anna er det i hendes sygdom, der gør, at hun ikke kan være 100 procent til stede i et parforhold. Hun kan ikke tåle stress, og hun er ikke klar til at have en kæreste.

lægen har sagt at jeg IKKE må stresse, og at jeg skal tænke på mig selv.

Vil fokusere på sig selv

Selvom det er Anna Dues eget valg at gå fra Michael, som han ifølge hendes blog hedder, er hun ikke glad for beslutningen.

Michael er en af de sødeste fyre jeg har mødt, det er han virkelig.. Han er en gentleman, og sætter altid pigen (mig) i første række! Desværre er jeg bare typen som synes at tingene hurtigt kan blive for sukkersødt og når det bliver sådan, så trækker jeg mig, specielt hvis jeg bliver presset.

Jeg er ked af at have såret M, men han skal nok finde en sød pige og han skal nok klare sig… Han fortjener det bedste, og jeg ønsker ham alt godt i fremtiden.

Derfor vil hun nu fokusere på sig selv og sønnen Villian, mens hun håber på at få has på sygdommen – hvis navn hun stadig holder for sig selv.

Nu vil jeg fokusere på mig selv 100%, og håbe på at jeg snart får det bedre.. Villian er det eneste som holder mig oppe.

Powered by Labrador CMS