Sia går ind i kampen for fri abort

Sangerinden Sia er annonceret som hovednavn til en koncert i USA, der sætter fokus på retten til abort.

Udgivet Opdateret

Verdensstjernen Sia fik danskerne til at rokke med til lyden af hendes mange hits, da hun i sidste uge optrådte på Smukfest i Skanderborg.

Nu vil sangerinden bruge sin kendte stemme til at sprede et ifølge hende vigtigt budskab, og den australske sangfugl går dermed ind i kampen for fri abort. Det skriver magasinet Rolling Stone.

Sætter fokus på abort

“Cheap Thrills”-sangerinden har sagt ja til at optræde til en koncert i den amerikanske by Cleveland, der skal være med til at sætte fokus på rettighederne til abort.

– Vi bliver alle nødt til at stå sammen og være med til at skabe den fremtid, som vi håber at se. Der er så meget støtte derude for et inkluderende, retfærdigt samfund, og det er tid til, at vi viser vores kollektive styrke, siger sangerinden i en pressemeddelelse ifølge Rolling Stone.

Den 40-årige sangskriver deltager i en ud af i alt 30 koncerter i USA, der afholdes af organisationen All Access Coalition, der er en sammenslutning af en række organisationer som Planned Parenthood og Advocates for You.

Organisationen beskriver selv koncerten som en begivenhed, “der samler mennesker i alle aldre, af alle racer og køn for at udvide adgangen til abort”.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS