Se videoen: Lamborghini-arving med i vild sæson af realityshow

Hele otte nye deltagere er med i den nye sæson af MTV’s reality show ’Geordie Shore’. Én af dem er Lamborghini-arvingen kendt som Italiens Paris Hilton.

Udgivet Opdateret

Det grænseoverskridende britiske reality show Geordie Shore er et af de seneste års mest omtalte tv-programmer. Den 2. april har sæson 14 premiere på MTV i Danmark, og for at gøre det endnu vildere end før tjekker hele otte nye deltagere ind i huset i Newcastle.

Én af dem er ingen ringere end den 22-årige italienske skønhed Elettra Lamborghini, der – som navnet antyder – er barnebarn og arving til ingen ringere end Ferrucio Lamborghini, grundlæggeren af det verdenskendte sportsbilfirma med samme navn.

Elettra Lamborghini er kendt fra jetset-livet og går under navnet Italiens Paris Hilton takket være hendes ofte meget vovede påklædning.

Gæster fra konkurrerende show

Blandt de nye deltagere er også Sarah Goodhart og Zahida Allen, der er kendt fra det konkurrerende MTV-show ’Ex on the Beach’.

Der vil med garanti være masser af intriger, drama og sågar slåskampe, når de slutter sig til originaldeltagerne Gaz Beadle, Marnie Simpson, Sophie Kasaei, Chloe Ferry, Aaron Chalmers, Nathan Henry, Scotty T. og Marty McKenna, der alle er med i den nye sæson,

Geordie Shore har siden verdenspremieren i 2011 chokeret og underholdt fans verden over, og endnu en gang kan seerne forvente en række overraskelser.

Blandt andet bliver én af deltagerne smidt ud af programmet efter et slagsmål med en anden beboer, og et af seriens mest elskede ansigter vender tilbage midt i sæsonen.

Der er altså lagt op til endnu en hæsblæsende sæson, når vores ”Geordies” vender tilbage til Newcastle og MTV.

14. sæson af Geordie Shore har premiere den 2. april og bliver sendt hver søndag klokken 22 på MTV.

Du kan se en video her.

Powered by Labrador CMS