Se Robert Hansen få grineflip over orangutang-blowjob

Den 14. maj starter den danske version af succes-programmet Ridiculousness. I første afsnit gæster skuespiller Robert Hansen studiet, og særligt ét klip fra dyrenes rige får ham flad af grin.

Robert Hansen får i programmet et grineflip. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

På søndag har MTV premiere på sin første danske produktion i fem år, når det nye underholdningsshow Ridiculousness ruller over skærmen.

I første udgave af programmet bliver skuespiller Robert Hansen hevet igennem en kavalkade af skøre internetklip sammen med værterne Mattias Hundebøll, Amalie Wichmann og USO.

Robert Hansen får grineflip

Robert Hansen blev kendt som kejtet og pigefikseret teenager i filmklassikeren ”Kærlighed ved første hik”.

Og det lader til, at han ikke har sluppet de sjofle tanker endnu, for i midten af programmet er der især ét lummert klip fra dyrenes rige, der får skuespilleren til at bryde sammen af grin.

I klippet overværer en lille pige to orangutanger i en zoologisk have, der har gang i noget, som måske kan tvinge far ud i den famøse ”blomster og bier”-snak.

Og det får Robert Hansen til at bryde ud i et grineflip.

Robert Hansen er blot den første kendis, der gæster Ridiculousness i første sæson.

Flere kendte gæster

Næste kendte ansigt er modellen Oliver Bjerrehuus, der for nylig har slået sine folder i programmer som ”Vild med dans”, ”Til middag hos”, og senest har givet seerne et ærligt blik bag kulisserne i hans liv i ”Olivers kamp”.

Den anden gæst er den prisvindende producer, natklubejer og ”X-Factor”-vært, Remee, der i løbet af de sidste mange år har været fast fredagsinventar hos en kæmpe skare af den danske befolkning.

Der kommer i alt til at være 15 danske afsnit af programmet hen over sommeren, så studiet får besøg af en god håndfuld kendte ansigter.

Ridiculousness startede oprindeligt i USA, hvor skateren Rob Dyrdek er vært og har haft besøg at megastjerner som Justin Bieber, 50 Cent og Johnny Knoxville.

Formatet er et af MTV’s mest succesfulde programmer.

Ridiculousness Danmark bliver vist på MTV med start den 14. maj. klokken 21.

Se videoen nedenunder…

Powered by Labrador CMS