Se hvad prinsessen kalder sin stedsøn

Prinsesse Beatrice taler om sin 'bonussøn' i nyt interview

Prinsesse Beatrice fik en 'bonussøn' med i købet, da hun giftede sig med Edoardo Mapelli Mozzi. Nu venter hun parrets første, fælles barn.
Prinsesse Beatrice fik en 'bonussøn' med i købet, da hun giftede sig med Edoardo Mapelli Mozzi. Nu venter hun parrets første, fælles barn.
Udgivet Opdateret

Han hedder Christopher, men prinsesse Beatrice kalder sin femårige stedsøn, som hendes mand Edoardo Mapelli Mozzi har fra et tidligere forhold, for 'Wolfie'.

Det afslører hun selv i et nyt video-interview med Hello Magazine.

Ikke min styrke

I interviewet taler Beatrice, der er ordblind, om hvordan det har været at skulle undervise den femårige dreng hjemme under corona-pandemien, hvor skolerne har været lukket.

- Hjemmeundervisning er bestemt ikke min styrke! Det kan jeg ikke lyve mig fra. Og desværre kan jeg ikke skyde skylden på, at jeg er ordblind, siger hun.

Enormt lærende for alle

Men hun fortæller også, at det har været en givende oplevelse.

- Jeg føler mig heldig med at have fået chancen for at arbejde med Wolfie under nedlukningen. Det har været enormt lærende for os alle, siger hun. 

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi blev gift den 17. juli 2020 og har således netop fejret deres første bryllupsdag.

I maj måned i år meddelte parret, at de venter deres første barn sammen.

Powered by Labrador CMS