Scorer kassen på salg

Tim Christensen har netop solgt sin penthouselejlighed på Frederiksberg

Tim Christensen har netop solgt sin Frederiksberg-lejlighed for 15 millioner kroner
Udgivet Opdateret

Knap to uger på markedet i december skulle der. Så havde den verdenskendte, danske musiker Tim Christensen solgt sin lejlighed på Frederiksberg.

Handlen er netop blevet tinglyst - og de nye ejere har sikret sig den eftertragtede adresse på en sidegade til Gammel Kongevej - ikke langt fra Søerne i København - for lige præcis 15 millioner kroner.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Solgt til prisen

Salgsprisen svarer således nøjagtigt den pris, den 174 kvadratmeter store penthouselejlighed, der fordeler sig over to etager og flere tagterrasser, kom til salg for i julemåneden hos liebhavermægleren Adam Schnack. 

Et kig ind i lejligheden, Tim Christensen nu har solgt
Et kig ind i lejligheden, Tim Christensen nu har solgt

Da Dizzy Mizz Lizzy-sangeren selv købte lejligheden tilbage i 2004, gav han et noget mere beskedent beløb for adressen; nemlig 3,5 millioner kroner.

Det svarer til en prisstigning på 11,5 millioner kroner på 17 år – uden at medregne eventuelle opgraderinger af og forbedringer i hjemmet.

Landets dyreste kvadratmeter

Priserne på Frederiksberg – som er den kommune, der år efter år trækker landets dyreste salgskvadratmeterpriser på ejerlejligheder – har da heller ikke stået stille; tværtimod er priserne steget rigtig meget, viser Boliga.dks salgshistorik.

Bare i løbet af de seneste fem år er en ejerlejlighedskvadratmeter gået fra at koste næsten 39.600 kroner i 2016 til 54.900 kroner i 2021. 

Det svarer til en prisstigning på 39 procent.

Powered by Labrador CMS