Schwarzenegger: Følg mig hvis I ønsker at leve

Arnold Schwarzenegger har fået sit første skud covid-19 vaccine og opfordrer alle andre til at følge trop

Udgivet Opdateret

Lige nu er det de 65-årige og ældre, der står først i køen i Los Angeles, USA, til at modtage covid-19 vaccinen. Det har blandt andet nu 73-årige Arnold Schwarzenegger benyttet sig af. Det skriver The Hollywood Reporter.

Artiklen fortsætter under videoen

Den tidligere guvanør for Californien og Hollydwood-stjerne fik sit første skud ‘the drive-in way’ onsdag den 20. januar på Dodgers Stadium, der er hjemmebane for det ikoniske baseball hold Los Angeles Dodgers.

Han har efterfølgende delt handlingen via en lille video på Twitter, hvor han også kommer med en opfordring til sine medborgere.

“I dag var en god dag. Jeg har aldrig været gladere for at vente i en kø. Hvis du er berettiget til det, skal du slutte dig til mig og melde dig til at få din vaccine. Følg mig, hvis du vil leve!” skriver han i sit opslag.

En anden kendt amerikaner, komikeren og skuespilleren Steve Martin, har også været ude for at fortælle, at han nu er blevet vaccineret. Ligeledes på Twitter og på ægte Steve Martin manér.

“Godt nyt/dårligt nyt. Den gode nyhed: Jeg er lige blevet vaccineret! Den dårlige nyhed: Det er fordi, jeg er blevet 75 år gammel. Operationen i New York gik glat som silke og med hæren og nationalgarden som værter. Tak til jer alle – og tak til videnskaben,” skriver han.

Powered by Labrador CMS