Så du det? Prins har særlig ting på skrivebordet

Da prins Charles onsdag udsendte en video fra sit hjemmekontor, var der en detalje, du muligvis har overset.

I prins Charles’ videohilsen kunne du spotte en sød detajle. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER Foto: Victoria Jones / POOL / AFP)
I prins Charles’ videohilsen kunne du spotte en sød detajle. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER Foto: Victoria Jones / POOL / AFP)
Udgivet Opdateret

Prins Charles bruger tiden på slottet Balmoral i Skotland for tiden. Han har været isoleret, da en test for coronavirus har vist, at han er smittet.

Onsdag sendte prinsen en videohilsen fra sit kontor til alle dem, der sørger for, at Storbritannien fortsat fungerer. På hans skrivebord stod noget helt særligt, som du måske ikke lagde mærke til. Men det var en hyldest til et særligt familiemedlem, skriver People.

Artiklen fortsætter efter videoen

Et sødt foto

To dage før at prins Charles skulle ud af sin isolation på grund af coronavirus sendte han en sød hilsen til alle dem, der arbejder i sundhedsplejen under coronavirus-krisen. Han takkede dem for deres indsats.

Men videoen har også vist en privat side af prins Charles, da seerne fik et indblik i, hvordan prinsens hjemmekontor ser ud. Og netop der var en detalje, som det er muligt, at ikke alle har spottet.

Foruden billeder af sin mor dronning Elizabeth, sin far prins Phillip og sin mormor, prydede et andet særligt billede også hans skrivebord. Det var nemlig den kommende arving til tronen, prins George, som prins Charles havde et billede af.

Smittet med milde symptomer

Der var spekulationer om, hvorvidt prins Charles var smittet med coronavirus, da han gik i selvisolation. Den 25. marts kunne det britiske hof bekræfte, at prinsen havde fået konstateret coronavirus.

På daværende tidspunkt blev det fortalt, at prinsen havde oplevet milde symptomer på sygdommen. Det samme forklarer prinsen i sin videohilsen og forklarer, at han er ved fint helbred.

Medier har antydet, at prinsens smitte muligt kan stamme fra hans møde med fyrst Albert i Monaco, der også har været ramt af coronavirus.

Efter prins Charles fik konstateret smitten, er hans hustru hertuginde Camilla også blevet testet. Hun er ikke smittet.

Powered by Labrador CMS