Rasmus Nøhr savner en kæreste

Folkesangeren forsøgte med hjælp fra en clairvoyant.

Rasmus Nøhr savner kærligheden og vil gerne have børn. Arkivfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den opmærksomme TV-seer vil vide, at folkesangeren Rasmus Nøhr er deltager i et nyt program, hvor han søger hjælp hos en clairvoyant. Nøhr savner ganske enkelt en kæreste, og han håbede, at den clairvoyante Rikke kunne hjælpe ham. Det skriver Se og Hør på sin hjemmeside.

Sangeren ønskede en clairvoyants syn på spørgsmålet om hvor vidt, han skulle stifte familie med en gode veninde, eller om han skulle vente på den helt store forelskelse. For 44-årige Nøhr er mere end klar til at blive far.

– Jeg har jo meget godt i mit liv, så det med kærligheden tager jeg lidt, som det kommer. Men hvis jeg selv kunne bestemme, var tiderne med ballade ovre. Men man danser jo ikke tango uden partner, så lige nu er det mit band, der får opmærksomheden, siger Rasmus Nøhr til Se og Hør.

Tæt på at fri til eks

Se og Hør beretter efter at have talt med Nøhr om, at den folkekære sanger var tæt på at smide sig på knæ for en ekskæreste. Det skyldtes den clairvoyante Rikkes overbevisning. Hun mente nemlig, at den 44-årige vil få børn, der er af forskellige racer.

Således kom Rasmus Nøhr til at mindes sin iranske ekskæreste. De forlod hinanden på grund af lidt for mange skænderier, men Rikke mente det passende, at Rasmus skulle fri til hende.

– Hun fik job i Kina, og jeg er jo lidt gift med musikken i Danmark, siger Nøhr dog til Se og Hør. Således droppede han gifteplanerne.

Powered by Labrador CMS