Psykiater vil fylde Britney med medicin

Hun er kommet ud af "kløerne" på sin far. Nu vil en psykiater have, at hun får en ny værge

Udgivet Opdateret

Under parolen "Befri Britney" trådte fans til, får at få den amerikanske sangerinde ud af kløerne på sin fars værgemål. 

Men nu vil en psykiater have hende under et nyt.

Sådan skriver skriver TMZ.

Har brug for medicin

Den kendte Hollywood-psykiater Dr. Charles Sophy har udtalt sig om Britney Spears' aktuelle tilstand og mener, at hun har brug for en ny værgemålsordning og masser af medicin. 

Ifølge Sophy, der delte sine tanker på "TMZ Live", synes Spears at være på randen af et sammenbrud, mens hendes økonomi lider under hendes overdrevne forbrug.

Det er sket meget siden Britney Spears tog på turné. Nu vil en anerkendt psykiater have hende under et nyt værgemål og fyldt med medicin.

Bedste løsning

Dr. Sophy mener, at Spears ikke tager sin medicin og siger, at han ville administrere medicinen til hende, om hun ville det eller ej, hvis hun var hans patient. 

Han forklarer, at han ser dette som den bedste løsning for hende lige nu, da hun ellers kunne være på vej mod selvdestruktion. 

Ikke optimalt

Dette kan virke kontroversielt, især for #FreeBritney-bevægelsen, som kæmpede for at få hende ud af det tidligere værgemål. 

Sophy anerkender, at værgemålet under hendes far, Jamie Spears, måske ikke fungerede optimalt, men påpeger, at Britneys advokat endte med at indgå et forlig med Jamie uden at opnå noget til gengæld, og Britney måtte betale millioner til sin far.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS