Prinsesse overrasker på trappen

Traditionen tro stod den norske kronprinsfamilie klar til at tage imod

Traditionen tro er det med kongefamilien som aldeles aktiv, når Norge i dag fejrer Nationaldag. 

Og som altid stod kronprinsfamilien klar på trappen i deres hjem i Skaugum allerede fra morgenstunden for at hilse på, da det lokale børneoptog passerede forbi.

Alle klædt på i nationaldragter.

Der mangler en

Eller næsten alle, for der manglede en, skriver Dagbladet.

Prins Sverre Magnus var der nemlig ikke.

Han har netop afsluttet sine gymnasiestudier, og det fejrer han sammen med sine studiekammerater, inden det går løs med eksamen.

Han vil der for heller ikke være med, når hele den kongelige familie senere i dag træder ud på balkonen på slottet i Oslo.

Kronprinsparret ses her med 20-årige prinsesse Ingrid Alexandra imellem sig på trappen op til familiens hjem i Skaugum

Mødte op i sin fødselsdagsgave

Dagbladet bider i øvrigt mærke i, at prinsesse Ingrid Alexandra bærer en dragt, en såkaldt bunad, hun aldrig er set i tidligere.

- Det er Numedalsbunaden, som hun fik i 18 års fødselsdagsgave af Nore og Uvdal kommune. En kommune prinsessen og hendes familie har et tæt forhold til. Det er her de har deres hytte, forklarer Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle til Dagbladet.

Se flere billeder fra morgenens festligheder her under.  

Kronprinsfamilien stod som altid klar til at hilse på - i nationaldragter - da børneoptoget passerede forbi familiens hjem i Skaugum.
Der var blomster fra børnen til både kornpinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon.Kronprinsfamilien
Prinsesse Ingrid Alexandra mødte op i en bunad, hun fik i gave på sin 18-års fødselsdag af Nore og Uvdal kommuner, og som hun ikke tidligere har båret i det offentlige rum.

 

   

Powered by Labrador CMS