Prinsesses forlovede viderebringer coronaidé

Det kommende medlem af kongefamilien kommer med en opfordring til britiske supermarkeder.

Prinsesse Batrice’s kommende mand, Edoardo Mapelli Mozzi, er en ganske betænksom herre. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Benoit Tessier/File Photo
Prinsesse Batrice’s kommende mand, Edoardo Mapelli Mozzi, er en ganske betænksom herre. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Benoit Tessier/File Photo
Udgivet Opdateret

Italienske Edoardo Mapelli Mozzi bliver en del af den britiske kongefamilie, når han den 29. maj gifter sig med prinsesse Beatrice. Parret giver hinanden deres ja i The Chapel Royal på St. James’s Palace.

Artiklen fortsætter under videoen

Prinsessen er barnebarn til dronningen og det er ifølge People en ganske betænksom mand, hun har udset sig. Også når det gælder den verserende corona pandemi og hensynet til de ældre.

Det kan man blandt andet se i et opslag fra ham på Twitter, hvor han deler en ide, han har set på en anden Twitter-profil.

“Har lige set en fantastisk idé på Twitter. Ville det være muligt for vores supermarkeder at lade ældre kunder komme til først, så de kan handle inden resten af os og mens butikkerne er rene samt desinficerede, og inden alle hylder er tomme”, skriver han.

En anden Twitter-bruger gjorde efterfølgende Edoardo Mapelli Mozzi opmærksom på, at det foreslåede tiltag allerede er en realitet i Finland. Det fik ham igen til tasterne.

“Det er fantastisk. Kom så britiske supermarkeder”, skrev han og ‘taggede’ alle de store kæder.

Fordi Edoardo stammer fra det italienske aristokrati, vil prinsesse Beatrice få tildelt de italienske titler ‘Contessa’ og ‘Nobile Donna’ efter brylluppet.

Edoardos er ældste søn af grev Alessandro Mapelli Mozzi og kommer derfor på et tidspunkt til at arve familiens gods fra det 18. århundrede, Villa Mapelli Mozzi, i det nordlige Italien.

Powered by Labrador CMS