Prinsesse sender en hjertelig opfordring

Beatrice optræder offentligt for første gang, siden coronakrisen satte en stopper for hendes bryllup.

Udgivet Opdateret

Det er ikke meget, offentligheden har set til prinsesse Beatrice, siden hun annoncerede,  hun og hendes tilkommende, Edoardo Mapelli Mozzi, havde valgt at udsætte deres bryllup.

Artiklen fortsætter under videoen

Brylluppet var planlagt til slutningen af maj, men som det gælder for det meste, så har coronakrisen stukket en kæp i hjulet for det.

Men nu har prinsessen så endelige vist sig, skriver Hello Magazine.

Beatrice blev konstateret ordblind allerede som 7-årig og det er et emne, der ligger hende meget på sinde. Hun er for eksempel protektor for Helen Arkell Dyslexia Charity velgørenheds-organisationen, der hjælper ordblinde i hele Storbritannien.

Det er da også via netop den, hun nu har taget ordet. Det sker i et videoopslag, organisationen har delt på Twitter.

Her opfordrer hun folk med samme problemer som sig selv til, på trods af coronakrisen at søge hjælp hos Helen Arkell Dyslexia Charity. Hun benytter også lejligheden til at rose organisationens medarbejdere og frivillige for deres enorme indsats.

Hun forklarer også, at alt hjælp lige nu foregår online, men at det ikke må få folk til at holde sig tilbage.

“Vores protektor, hendes kongelige hæjhed prinsesse Beatrice, har delt et budskab om den støtte, Helen Arkell Dyslexia, som leverer under den aktuelle krise. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe,” skriver organisationen i opslaget.

Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi skulle have givet hinanden deres ja den 29. maj i Chapel Royla i St. James’s Palace. Planen var en intim ceremoni med deltagelse af nære venner og medlemmer af den kongelige familie.

Efterfølgende ville prinsessens bedstemor, dronning Elizabeth, være vært for bryllupsreceptionen i haven omkring Buckingham Palace. Iøvrigt for første gang siden prins William og hertuginde Kate blev viet den 29. april 2011 i Westminster Abbey.

Powered by Labrador CMS