Prins måtte vækkes af politiet

Prins Harry sov fra opkald om sin bedstefar prins Philips død. Så politiet var nødt til at troppe op på hans adresse og overbringe ham den triste nyhed

Udgivet Opdateret

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Det var politifolk, der måtte banke prins Harry op meget tidligt om morgenen og fortælle, at prins Philip var gået bort. Det skriver mediet TMZ samt flere engelske medier.

Repræsentanter fra den amerikanske ambassade kimede Harry ned, men han var ikke til at vække.

Derfor var politiet nødt til at troppe op ved porten ind til den ejendom i Californien, som han bor i sammen med konen Meghan og sønnen Archie, og overbringe den triste nyhed om sin bedstefars død.

De bad Prins Harry om at kontakte ambassaden straks.

“En mester til barbecue”

Prins Philip døde på Windsor Castle den 9. april om morgenen. Dødsfaldet blev meldt ud i offentligheden ved middagstid klokken 12 samme dag. Storbritannien er otte timer foran Californien, så det var altså klokken 4 om morgenen amerikansk tid.

Ifølge TMZ var den britiske kongefamilie desperate efter at fortælle prins Harry om dødsfaldet, så han ikke skulle finde ud af det i medierne.

I sidste måned hyldede Harry sin bedstefar for at være “en mester til at lave barbecue, en legende til at drille og charmerende til det sidste.”

Bange for at vende tilbage

Prins Harry deltog i prins Philips begravelse uden sin gravide kone ved sin side, da læger havde rådet Meghan til ikke at flyve.

Faktisk var han “bange” for at vende tilbage og se sin familie i øjnene for første gang i et år, fordi det kunne “trigge” fortidens traumer, afslørede Harry i sidste uge.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS