Prins Henrik side om side med Trump og Kim Larsen på ny liste: Se den her

Der er både blevet plads til kongelige og kendte på listen over årets mest googlede mennesker i Danmark.

Udgivet Opdateret

Der er bare de personer, vi altid vil gerne vil vide mere om – og så er der dem, der i år har fyldt særligt meget i medierne. Både af triste og tragiske årsager, eller fordi de har udmærket sig helt særligt.

Begge dele findes på listen over de personer, vi har Googlet mest i år. Det er alt fra kongelige til mordere, politikere og internationale verdensstjerner, der har vundet indpas i vores søgefelter – du kan se hele top 10 i galleriet over artiklen.

Og så er der også de personer, vi har glemt i år – sangeren Gulddreng og Matador-forfatteren Lise Nørgaard lader vi til at være mætte af – efter et år, hvor Gulddreng har skiftet kunstnernavn til sit eget, Malte Ebert, og et, hvor Lise Nørgaard har kunnet fejre sin 101-års fødselsdag – knap så rundt som de 100 år i 2017.

Helt modsat er det gået uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers – han er i år blevet googlet mere end 14 gange så meget som før – det sker efter et år, hvor den kendte iværksætter har skiftet spor fra løve i Løvens Hule, til prominent minister i regeringen. Til sammenligning kan prins Nikolai notere sig det næsthøjeste spring – og ham søges der ‘kun’ 287 procent mere på.

Powered by Labrador CMS