Popstjerne til fans efter overdosis: Jeg har brug for at hele

"Jeg har altid være ærlig omkring mine problemer med misbrug."

Demi Lovato lover fans, at hun vil kæmpe videre. Arkivfoto: Danny Moloshok / SCANPIX
Udgivet Opdateret

Det er næsten to uger siden at popstjernen Demi Lovato, blev indlagt på grund af en overdosis. Nu har sangeren skrevet direkte til hendes fan om hændelsen på Instagram. Det skriver Rolling Stone.

– Jeg har altid være ærlig omkring mine problemer med misbrug. Jeg har lært, at misbrug ikke er noget der forsvinder med tiden. Det er noget jeg forsat skal overvinde, noget jeg jeg ikke har gjort endnu, skriver Demi Lovato søndag eftermiddag på sin Instagram og forsætter:

– Lige nu har jeg brug for tid til at hele og fokusere på at være stoffri, så jeg kan komme mig. Den kærlighed I har vist mig vil aldrig blive glemt, og jeg ser frem til den dag, hvor jeg kan sige, at jeg er kommet ud på den anden side.

Vil blive ved med at kæmpe

Sangerinden tog en overdosis af et ukendt opioid 24. juli, og blev fundet bevidstløs i sit hjem i Hollywood Hills. Her gav paramedicinere hende antistoffer, før hun blev indlagt på Cedars-Sinai hospital i stabil tilstand. Her har hun opholdt sig siden hændelsen.

I udtalelsen takker sangerinden personalet på hospitalet, hendes familie, hendes hold, Gud og fans for al deres kærlighed og støtte.

– Jeg vil for evigt være taknemlig for al jeres kærlighed og støtte den sidste uge. Jeres positive tanker og bønner har hjulpet mig igennem.

Lovato endte udtalelsen med at love fans, at hun vil blive med med at kæmpe.

Powered by Labrador CMS