På vej hjem: Fik kæmpe chok

Pludselig bragede et stort dyr ind i siden på Stig Tøftings bil

Udgivet Opdateret

- Det er sgu da egentlig meget heldigt, at man er her endnu.

Sådan lyder det fra Stig Tøfting, som i en Facebookvideo fortæller om en grim oplevelse, han var ude for på motorvejen under en køretur sent torsdag aften.

- Her kommer der lige et billede af, når en en hjort - eller hvad fanden det nu var - løber ind i siden af min bil på vej hjem fra Herning, fortæller Tøfting i videoen, hvor han viser skaderne.

- Så ser bilen så efterfølgende sådan her ud, fortsætter han. 

Glasskår i underbukserne

Det var formentlig en hjort - på størrelse med en hest - som bragede ind i siden af Stig Tøftings bil og knuste sideruden og sidespejlet. 

Der røg glasskår helt ned i hans underbukser, lyder det. 

Fodboldkommentatoren havde dækket en Superliga-kamp mellem FC Midtjylland og Brøndby og var på vej hjem til Aarhus lidt over midnat, da det dramatiske sammenstød skete.

- Såå... det er da nok meget heldigt, at jeg lige kan sige godmorgen her. At den ikke kom forfra, fortæller han i videoen og tilføjer: 

- For så var den sgu nok endt inde i forruden og inde i bilen hos mig. 

Nu venter der fodboldkommentatoren et oprydningsarbejde. Og så skal han have bestilt en ny siderude og et nyt sidespejl.

Stig Tøfting fik glasskår i underbukserne i forbindelse med det voldsomme sammenstød, hvor bilens siderude og sidespejl blev smadret.
Stig Tøfting fik glasskår i underbukserne i forbindelse med det voldsomme sammenstød, hvor bilens siderude og sidespejl blev smadret.
Powered by Labrador CMS