Overrasker med ny sang

Den verdensberømte danske popgruppe udgiver en nyfortolkning af nummeret 'I Am What I Am', som længe har været en hymne i LGBTI+-fællesskabet

Aqua, som består af René Dif, Lene Nystrøm og Søren Rasted, står bag sangen til World Pride, som i år afholdes i København.
Aqua, som består af René Dif, Lene Nystrøm og Søren Rasted, står bag sangen til World Pride, som i år afholdes i København.
Udgivet Opdateret

Når den verdensomspændende mangfoldighedsfestival WorldPride senere denne sommer afholdes i København, bliver det til tonerne af Aquas nyfortolkning af nummeret "I Am What I Am".

Det annoncerer Aqua, Copenhagen 2021 WorldPride og sponsoren Somersby i en fælles pressemeddelelse.

Sangen blev i sin tid skrevet til Broadway-musicalen "La Cage aux Folles" og blev siden indsunget af discodronningen Gloria Gaynor.

Aqua giver tilbage til fællesskab

Og nu er det altså det verdensberømte danske popband, som kaster sig over sangen, som længe har været en hymne i LGBTI+-fællesskabet.

- Vi er stolte over at kunne videreføre denne arv, siger frontsangerinde Lene Nystrøm i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Vi føler, at dette unikke, kreative samarbejde med Pride-bevægelsen repræsenterer en ydmyg mulighed for Aqua at give tilbage til et LGBTI+-fællesskab, der altid har omfavnet den festlige tonalitet i Aqua.

Vil fejre mangfoldighed

Aqua, Somersby og Copenhagen 2021 WorldPride håber, at den nye fortolkning af "I Am What I Am" vil fejre og styrke momentum i det globale fokus på mangfoldighed og inklusion, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Aquas fortolkning af "I Am What I Am" er tilgængelig på alle streamingtjenester fra midnat, mens Copenhagen 2021 WorldPride løber af stablen fra den 12. til den 22. august.

Powered by Labrador CMS