Om få dage flytter Margrethe ud

Ifølge den royale kalender er der kun få dage til, dronningen rykker vestpå for at indlede julen på Marselisborg.

Udgivet Opdateret

I årevis har det været en tradition, at den royale jul bliver på Marselisborg Slot i Aarhus. Julen 2019 er ingen undtagelse, afslørede majestæten i november.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Nu er nærmer julen sig, og den kongelige livgarde kan godt begynde at forberede sig på at rykke vestover. Ifølge Kongehusets kalender er det nemlig den 20. december, Margrethe flytter til den jyske hovedstad.

Tidligere afslørede Margrethe, der i øvrigt selv står for at pynte familiens juletræ, at hun regner med, at se begge sine børn og deres respektive familier til juleaften på det aarhusianske slot.

– Jeg regner med, at begge mine to familier, havde jeg nær sagt, kommer til at være med i år på Marselisborg. Det regner jeg med, sagde majestæten, da emnet blev rejst under pressemødet forud for forestillingen Snedronningen i Tivoli.

Nogen kommer ikke

Det er dog ikke alle, der har taget imod det kvindelige overhoveds invitation, kunne Kendte.dk tidligere i december skrive.

Selv om Prinsesse Marie faktisk var den første til at lufte muligheden for at fejre jul sammen alle sammen – trods at hun og familien bor i Frankrig – så er der to af Prins Joachims børn, der ikke skal til Aarhus.

Nikolai og Felix, som Joachim har fået med grevinde Alexandra, skal holde jul i Danmark, men de skal ikke være sammen med Dronning Margrethe.

– Grevinden holder jul i Danmark i år med prinserne, sagde Helle Von Wildenrath Løvgreen, grevinde Alexandras privatsekretær, til Se og Hør.

Det er uvist, hvor i landet Alexandra og sønner samler sig juleaften.

Powered by Labrador CMS