Ole Henriksens liv: I love it

Der er blot halvanden måned til, det går løs med ”I Love It – In Concert”, som handler om Ole Henriksens liv.

Der er blot halvanden måned til, det går løs med ”I Love It – In Concert”, som handler om Ole Henriksens liv. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

Hele holdet bag ”I Love It – In Concert” er i denne uge samlet til en musikalsk ryste-sammen workshop i København.

Noget, hovedrolleindehaveren Bryan Rice længe har set frem til.

– Vi får travlt, og vi skal arbejde disciplineret, men det bliver helt sikkert også sjovt, for ”I Love It – In Concert” er en sprudlende cocktail af rigtig god musik og en fantastisk ”Den grimme ælling”-fortælling om en mand, der nåede til tops mod alle odds, siger Bryan Rice i en pressemeddelelse.

Bryan Rice har hovedrollen som Ole Henriksen.

Første samarbejde med Teit Samsø

Bryan Rice skal for første gang arbejde sammen med Teit Samsø, der spiller skurken Harvey.

Ole Henriksen mødte som 19-årig den ti år ældre Harvey, og efter et turbulent forhold kulminerede det hele med, at Harvey truede Ole Henriksen med en pistol.

Alt sammen noget, som ”I Love It – In Concert” kommer til at visualisere gennem musik og skuespil.

– Historien om Ole Henriksen er så fascinerende, fordi de fleste af os udelukkende kender ham som den livsglade, energiske forretningsmand og ikke forestiller sig, at der har været nogle meget mørke kapitler i hans liv.

– Det er den kontrast, der gør det hele intenst og interessant – for hvordan bevarer man troen på og kærligheden til livet og sine medmennesker, når man har gennemlevet dét, Ole har? siger Mathias Madsen Munch, der sammen med kollegerne i Remulus Entertainment, Claus Reenberg og Rasmus Lundgreen, står bag forestillingen.

Travl periode

Også Teit Samsø ser frem til en travl periode, hvor han får brugt hele spektret af sit sang- og skuespiltalent.

Umiddelbart efter, han har stået på scenen som skurken Harvey, spiller han en dobbeltrolle som den folkekære Tommy og Rasmus Seebach i musicalen ”Seebach”.

Teit Samsø er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia, og har spillet en lang række roller, bl.a. ”High School Musical”, ”Disneys Aladdin – The Musical”, ”Les Misérables”, ”Hair” og ”Saturday Night Fever” i Falconér og Musikhuset Aarhus.

I de to øvrige bærende roller er Christian Lund som Ole Henriksens store kærlighed, Laurence,og Nicoline Siff Møller som Magita, kvinden, der lærte Ole Henriksen at lave creme – og at tro på, det bliver en god dag.

Powered by Labrador CMS