OL-stjernes bror anklaget for mord

Den amerikanske gymnast Simone Biles' bror er blevet anklaget for et trippelmord, der skete nytårsaften.

Den amerikanske gymnast Simone Biles’ bror Tevin Biles-Thomas er blevet anklaget for at have dræbt tre personer nytårsaften 2018. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Den amerikanske gymnast Simone Biles’ bror Tevin Biles-Thomas er blevet anklaget for at have dræbt tre personer nytårsaften 2018. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den olympiske gymnast Simone Biles tog alle med storm, da hun for alvor fik sit internationale gennembrud ved De olympiske Lege i Rio de Janeiro i 2016. Her var hun en kæmpe succes med fire guldmedaljer og en bronzemedaljer.

Et mindre succesfuldt medlem af Biles-familien er Simone Biles’ bror Tevin Biles-Thomas, som er blevet anklaget for at have skudt og dræbt tre personer. Det skriver People.

Dræbte tre

Efter længere tids efterforskning er det kommet frem, at det var den 24-årige Tevin Biles-Thomas, der havde fingeren på aftrækkeren nytårsaften sidste år.

Ved en fest mødte en gruppe personer, der ikke var inviteret op. Der skulle på baggrund af det uventede besøg være sket et skænderi mellem gruppen og festens gæster.

Det resulterede i, at der blev affyret skud.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Tre unge mænd blev dræbt.

I militæret

Tevin Biles-Thomas blev torsdag anholdt på Fort Stewart, der er en amerikansk hærpost.

Han blev bragt til et fængsel i byen Liberty, hvor han fortsæt er tilbageholdt.

Angiveligt skulle den 24-årige drabsmand være på kontrakt i det amerikanske militær.

Ingen kommentarer

Den olympiske gymnast Simone Biles har endnu ikke kommenteret på sagen.

Men USA Gymnastics har udsendt en pressemeddelelse om deres støtte til gymnasten og hendes familie.

Simone Biles har tidligere fortalt, at hun kommer fra et belastet miljø, hvor hendes mor havde et stort stof- og alkoholmisbrug, som gjorde, at hun oftest bevægede sig ind og ud af fængsel.

Som seks-årig blev hun adopteret af sine bedsteforældre.

Powered by Labrador CMS