Obamas nære ven død

En omkommen paddleboarder har tidligere været kok i Det Hvide Hus og senere Obamas personlige kok

Udgivet Opdateret

Liget af den tidligere amerikanske præsident Barack Obamas personlige kok er mandag blevet fundet i en sø på den amerikanske ferieø Martha's Vineyard.

Det oplyser de amerikanske myndigheder ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ferieøen Martha's Vineyard ligger ved den amerikanske østkyst i delstaten Massachusetts syd for halvøen Cape Cod.

Var ikke til stede

Den 45-årige kok Tafari Campbell begav sig søndag ud på et paddleboard på søen Edgartown Great Pond på Martha's Vineyard. Her blev han set kæmpe for sit liv for til sidst at forsvinde under vandoverfladen.

Søen er beliggende nær en ejendom, der er ejet af Obama-familien.

Den tidligere præsidents personlige kok blev fundet druknet efter en ulykke på padleboard.
Den tidligere præsidents personlige kok blev fundet druknet efter en ulykke på padleboard.

BARACK OBAMA

Barack Hussein Obama II er en amerikansk politiker, der var USA's 44. præsident fra 2009 til 2017. Han var den første afroamerikanske præsident i USA's historie. Han er uddannet i statskundskab og international politik fra Columbia University.

Kilde: Wikipedia

Hverken Barack eller Michelle Obama var til stede på ejendommen, da paddleboard-ulykken skete, oplyser politiet i Massachusetts ifølge Reuters.

Tafari Campbell har tidligere arbejdet som kok i Det Hvide Hus, mens Barack Obama var præsident for USA. Han var præsident i to sammenhængende perioder fra 2009 til 2017.

Kreativ og passioneret

Da Obamas anden præsidentperiode sluttede, begyndte kokken at arbejde privat for Obama-familien. Det skriver den tidligere præsident og hans kone, Michelle Obama, i en udtalelse mandag.

- Tafari var en elsket del af vores familie, skriver familien i udtalelsen.

- Han var kreativ og passioneret omkring mad og dens evne til at bringe mennesker sammen. Igennem årene har vi lært ham at kende som en varm, sjov og utroligt omsorgsfuld person, der gjorde vores liv lidt lysere.

Lig fundet i sø

Dykkere begyndte søndag at lede efter Tafari Campbell, efter et opkald om at en mandlig paddleboarder var gået i vandet og forsvundet under vandoverfladen.

Mandag blev kokkens lig fundet i søen, siger politiet i Massachusetts.

Tefari Campbell efterlader sig kone og to børn, skriver Obama-familien.

Barack Obamas personlige kok, Tafari Campbell, omkom søndag efter en paddleboard-ulykke på en amerikansk ferieø. (Arkivfoto).
Barack Obamas personlige kok, Tafari Campbell, omkom søndag efter en paddleboard-ulykke på en amerikansk ferieø. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS