Nyt ansigt i ‘Mit Plastikmareridt’: Overrasket over manglende kritik

Et af de mest sete programmer på TV3, 'Mit Plastikmareridt', får nyt ansigt.

Udgivet Opdateret

Tirsdag 31. januar slår Amalieklinikken og TV3 igen dørene op for danskernes uheldige erfaringer med plastikkirurgi og -kirurger. Og for andre danskeres forargelse.

Denne gang er noget dog anderledes end de foregående fem sæsoner: Faye Sarmady er nemlig blevet skiftet ud med Marie Louise von Sperling, der altså nu flankerer Jens Jørgen Elberg, der har været med fra programseriens start.

Nyt ansigt

– Jeg sagde ja til at deltage, fordi jeg synes det er et vigtigt program. Nok er det et underholdningsprogram, ja, men det er på samme tid et program med utrolig høj faglighed og uddannelsesværdi. Både for folk, der aldrig er opereret, og som eventuelt overvejer en operation, men også for folk, som har været igennem en operation, siger Marie Louise von Sperling til Kendte.dk.

I programmets forløb blev Marie Louise Sperling overrasket over at møde så mange patienter, der var faldet for forskellige deals på nettet og været under kniven på uduelige ‘kirurger’. Og at patienterne har været så ukritiske.

Glad for sin medvirken

Men Marie Louise von Sperling er på alle måder glad for sin medvirken i programmet.

– Det har været, og er, en utrolig spændende opgave. Det har været naturligt for mig at indgå i rollen i programmet, da jeg jo bare er mig selv. Jeg spiller ikke skuespil, men er bare den, jeg er. Og jeg kan godt lide at formidle viden og på samme tid hjælpe en masse mennesker, siger plastikkirurgen.

Kirurg, forfatter og blogger

Marie Louise von Sperling er ansat på Amalieklinikken og har tidligere medvirket i TV 2-programmet ‘For ung til min krop’ og er desuden forfatter til bogen Anti-Age.

På sin hjemmeside/blog oplyser hun, at hun er uddannet læge/cand.med fra Københavns Universitet og speciallæge i plastikkirurgi og arbejder med kosmetisk kirurgi og ikke-kirurgiske anti-age behandlinger på Amalieklinikken.

Som i de tidligere sæsoner møder vi mennesker, som hver især har ar på krop og sjæl efter en fejlslagen kosmetisk operation, og som drømmer om at få rettet op på deres plastikmareridt. Men kan kirurgerne redde den mugne og sammengroede navle eller manden, der føler, at hans bryster ligner en kvindes, omtaler TV3 selv programmet på sin hjemmeside.

Mit plastikmareridt kan ses på TV3 hver tirsdag klokken 21.00.

Powered by Labrador CMS