Nyslået soloartist: -Det kan være ret ensomt

Troels Gustavsen er gået solo i musikprojektet Noah. Han trives i det, selv om det til tider kan være ensomt.

Sangeren fra Sakskøbing er ikke helt uerfaren ud i det at stå på egne ben. Foto: Torben Christensen/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Den danske popduo Noah tog danskerne med storm med hitsinglerne “Alt er forbi” og “Over byen” i 2012.

Siden er de to blevet til én. Nytårsdag sidste år skrev Noah på bandets side på Facebook, at Lasse Dyrholm ville forlade duoen for at forfølge andre kreative opgaver.

Tilbage står nu Troels Gustavsen, og selv om om den relativt nyslåede soloartist godt kan lide, at man i kraft af sin solostatus får lov til at bestemme det hele selv, er der også ulemper ved at være ene mand på scenen.

– Når man er ude på turné, kan det godt være ensomt. Men sådan vil det jo altid være, og jeg trives egentlig godt med det, siger han.

Sangeren fra Sakskøbing er heller ikke helt uerfaren ud i det at stå på egne ben. Før samarbejdets start udgav han nemlig soloalbummet “Soon” i 2007.

– Jeg startede som solist, så jeg har prøvet det før. Jeg er egentlig bare gået tilbage til starten. Det passer mig fint, siger “Det’ okay”-ophavsmanden.

Solisten har da heller ikke ligget på den lade side, siden bandets brud i starten af 2016. Troels Gustavsen har blandt andet skrevet og fremført Danmarks officielle OL-sang, der hedder “Vi brænder”, og så er han også i gang med at producere en ny plade, fortæller han.

Troels Gustavsen er lige nu aktuel i underholdningsprogrammet Toppen af Poppen, som sendes hver søndag klokken 20.00. Programmets andre deltagere tæller blandt andre musikerne Ida Corr, Peter A.G. og Hanne Boel.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS